Skip to main content

Tøj, reklameartikler og tryksager

Til virksomheder i hele Danmark

Man skal være synlig som virksomhed og vi kan hjælpe med alt fra tryk og broderi på t-shirts, hoodies, kasketter, firmatøj og løbetøj til keyhangers, drikkedunke, bolcher, kuglepenne og meget mere.
Alt sammen i jeres farver og med jeres logo eller grafik.

Fie AndersenFantastisk kundeservice..😍

Stod med et projekt jeg tænkte var umuligt at nå og komme i mål med. Men god dialog og hurtig respons fra Morten, så nåede han det umulige. Og jeg har nu en meget glad gruppe unge mennesker, der fik deres alt for lækre t-shirts med eget design, til tiden.

Hans Nørgaard HarboKanon service, fantastisk kvalitet og god behandling!

Vi har brugt Fast-Forward igennem vores personaleforening på arbejdet for at anskaffe en sports t-shirt til brug til diverse aktiviteter. Morten var hurtig på beatet og har leveret en helt igennem fantastisk service hele vejen igennem. Kanon kvalitet af tøj. Fine tryk på tøjet. Fantastisk service. Kæmpe anbefaling herfra!

Karina Lemvigth KristensenTøj med og uden logo - TOP KVALITET

Morten er professionel og dygtig. Du får tøj i top kvalitet både med og uden tryk.
Han hjælper dig hele vejen, hvis du har brug for hjælp med tryk, logo og design. Du kan få både til private og erhverv og han bruger de bedste leverandører af tøj. Jeg vil klart anbefale Morten og Fast-Forward!

Gartner & Co. A/SService er i top

Vi har haft mange bestillinger ved Fast-Forward og altid god service. Gode priser og stort udvalg. Så 5 stjerner fra Gartner & Co A/S

Mikael MørchHøjt niveau af service

Har handlet tøj med Morten flere gange, både med og uden tryk. Kan kun anbefale ham, for hans høje service niveau.

Michael Bisgaard, PikuseruHurtig levering 🚛💨

Har brugt Fast-Forward til firma poloer, levering med broderi til aftalt tid til en skarp pris. Varm anbefaling herfra.

Tøj med og uden tryk eller broderi

Alle typer tøj

Vi har et stort udvalg af tøj; t-shirts, skjorter, kasketter, jakker, forklæder, bukser, cardigans og mere. Se vores webshop eller kontakt os for mere information.

Egen grafiker

Vi har egen grafiker som hjælper ift. hvis du har nogle specielle ønsker omkring dit logo eller mangler det rigtige format.

Med og uden logo

Vi kan tilbyde personaliseret tøj med eller uden logo, det er ikke et krav at tøjet skal have logo. Vi kan designe dit logo eller slogan i mange forskellige farver og størrelser.

Sådan hjalp vi Gartner & Co.

Gartner & Co. som arbejder med have- og anlægsprojekter, kom til os med ønske om et fuldt sæt arbejdstøj i slidstærke materialer og med eget logo. Vi har leveret:

 • T-shirt
 • Hoodie
 • Sweatshirt
 • Funktionel jakke
 • Halsedisse
 • Cap
 • Termojakke
 • Regnbukser
 • Regnjakke
 • Shorts
 • Hue
 • Arbejdsbukser
Stort logo på brystet i flere farver
Slidstærk PROJOB jakke

Få dine egne produkter i vores shop

Vi skræddersyer en løsning som matcher jeres behov for tøj til klubben, foreningen, skolen eller virksomheden. Har i behov for tryk på det tøj i får leveret, kan det blive en fast del af jeres aftale, så alle medlemmer eller ansatte får det samme logo på tøjet. I vælger udvalget på jeres shop, så i kan få et ensartet udtryk der matcher jeres ønsker.

Lad os tage en snak

Stort udvalg til alle
typer virksomheder

Send os en besked og fortæl os lidt om,
hvad du godt kunne tænke dig!

Morten Kanstrup

Indehaver, +45 70 30 59 49

"*" indikerer påkrævede felter

Vi har tidligere hjulpet