Profilbeklædning med tryk og broderi

Tryk – profilbeklædning med tryk af høj kvalitet

Hos Fast-Forward har vi fokus på høj kvalitet, og når vi skal have skarp profilbeklædning til din virksomhed, så skal vi også bruge tryk af høj kvalitet – også kaldet for transfer. Et transfer er en betegnelse for et motiv, tekst eller noget helt tredje, som bliver trykt på en speciel type papir eller folie. Herefter anvendes en varmepresser til at påføre trykket på tekstilet, og dermed kan vi altså hjælpe med at skabe synlighed for netop din virksomhed – Fast-Forward. Vi kan producere både serigrafiske- og digitale transfers, som har hver sine fordele og formål, hvilket giver Fast-Forward stor fleksibilitet, da vi kan skabe profilbeklædning som lige præcis passer til din virksomheds ønsker og behov.

Broderi – profilbeklædning med et eksklusivt look

Broderi giver dit firmatøj et eksklusivt look, da din virksomheds logo kan blive påført i høj kvalitet. Derudover, så er broderi en fordel ved mange forskellige typer af tøj, hvor transfers ikke egner sig særlig godt. Hos Fast-Forward anbefaler vi, at du anvender broderi til blandt andet Fleece, strik, dunjakker, tasker og caps.

Vi forhandler disse mærker

Vi forhandler en lang række lækre mærker indenfor profilbeklædning samt reklame- og gaveartikler.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

Fast-Forward partner

Vores motto er “Fast-Forward” og vi gør alt for at levere det rette produkt i en høj kvalitet og så hurtigt så muligt og derfor vil vi også gerne gøre det nemmere for dig som virksomhed, sportsklub eller forening at købe produkter hos os.

Derfor tilbyder vi dinvirksomhed, sportsklub eller forening at blive blive Fast-Forward partner og derved få dit eget login til vores webshop med egne produkter, så du let og enkelt kan bestille produkter med dit logo, f.eks skjorter, strik, t-shirts, jakker mv.

Kontakt os på +45 27 13 00 96 eller info@fast-forward.dk for at høre mere om muligheden for en kundespecifik webshop.