Om Fast-Forward

Kort om os

Fast-Forward er en Nordjysk handelsvirksomhed stiftet af Morten Kanstrup inden for arbejdstøj, firmatøj samt reklameartikler og gaveartikler. Vi har kontor, showroom og trykkeri i Nibe og leverer vores produkter primært i Aalborg og Nordjylland, men kan også levere til resten af landet.

Vores kompetencer

Fast-Forward hjælper dig med at skabe opmærksomhed omkring dit brand inden for profilbeklædning, arbejdstøj, sportstøj samt reklameartikler og gaveartikler. Vores kernekompetencer ligger inden for profilbeklædning herunder træningstøj og sportstøj med tryk af eget logo samt firmatøj og arbejdstøj med eget logo. Vi har også mulighed for at hjælpe dig med andre alternativer – dette kan være alt fra en USB-stick, kuglepenne og krus til broderi på en Golf taske, en mulepose eller et forklæde.

Vores vigtigste opgave er at holde fokus på dine ønsker, og dermed finde den optimale løsning som matcher dine ønsker og behov. Vi vægter service rigtig højt og vi vil altid bestræbe os på, at give vores samarbejdspartnere den bedste service, følge enhver vare til dørs og dermed skabe tryghed og nære relationer.

Leverandører og samarbejdspartnere

Vi samarbejder med de største og bedste leverandører med mange års erfaring til danske kunder og vi tilbyder at være den foretrukne partner, når virksomheden har brug for profilbeklædning, logo på sportstøj, firmatøj eller hvis du ønsker at promovere dit brand. Fast-Forward er A-medlem af Sportsbrancheforeningen, hvilket giver os konkurrencedygtige priser, som vores samarbejdspartnere kan drage fordel af.

Find os her

Vi har kontor, showroom og trykkeri i St. Tranegade 17, 9240 Nibe, og du er mere end velkommen til at komme forbi til en uforpligtende dialog om hvordan, vi kan skabe opmærksomhed og synlighed omkring dit brand.

Besøg vores showroom

St. Tranegade 17, 9240 Nibe