Om Fast-Forward

Fast-Forward hjælper dig med at skabe opmærksomhed omkring dit brand inden for profilbeklædning samt reklame- og gaveartikler. Vores kernekompetencer ligger inden for profilbeklædning herunder trænings- og sportstøj med tryk af eget logo samt firmatøj med eget logo. Men, vi har også mulighed for at hjælpe dig med andre alternative – dette kan være alt fra en USB-stick til broderi på en Golf bag.

Vores vigtigste opgave er at holde fokus på dine ønsker, og dermed finde den optimale løsning som matcher dine ønsker og behov. Vi vægter service rigtig højt og vi vil altid bestræbe os på, at give vores samarbejdspartnere den bedste service, følge enhver vare til dørs og dermed skabe tryghed og nære relationer.

Vi samarbejder med de største og bedste leverandører med mange års erfaring til danske kunder, og vi tilbyder at være den foretrukne partner, når virksomheden har brug for profilbeklædning, logo på sportstøj, firmatøj eller hvorend du ønsker at promovere dit brand. Fast-Forward er A-medlem af Sportsbrancheforeningen, hvilket giver os konkurrencedygtige priser, som vores samarbejdspartnere kan drage fordel af.

Vi har kontor, showroom og trykkeri i St. Tranegade 17, 9240 Nibe, og du er mere end velkommen til at komme forbi til en uforpligtende dialog om hvordan, vi kan skabe awareness omkring dit brand.