Tryk og broderi – Fast-Forward

Tryk – profilbeklædning med tryk af høj kvalitet

Hos Fast-Forward har vi fokus på høj kvalitet, og når vi skal have skarp profilbeklædning til din virksomhed, så skal vi også bruge tryk af høj kvalitet – også kaldet for transfer. Et transfer er en betegnelse for et motiv, tekst eller noget helt tredje, som bliver trykt på en speciel type papir eller folie. Herefter anvendes en varmepresser til at påføre trykket på tekstilet, og dermed kan vi altså hjælpe med at skabe synlighed for netop din virksomhed – Fast-Forward.

Vi kan producere både serigrafiske- og digitale transfers, som har hver sine fordele og formål, hvilket giver Fast-Forward stor fleksibilitet, da vi kan skabe profilbeklædning som lige præcis passer til din virksomheds ønsker og behov.

Fast-Forward - tryk til profilbeklædning i Aalborg og NordjyllandFast-Forward - tryk til profilbeklædning i Aalborg og Nordjylland

Broderi – profilbeklædning med et eksklusivt look

Broderi giver dit firmatøj et eksklusivt look, da din virksomheds logo kan blive påført i høj kvalitet. Derudover, så er broderi en fordel ved mange forskellige typer af tøj, hvor transfers ikke egner sig særlig godt. Hos Fast-Forward anbefaler vi, at du anvender broderi til blandt andet Fleece, strik, dunjakker, tasker og caps.

Fast-Forward - broderi til profilbeklædning i Aalborg og NordjyllandFast-Forward - broderi til profilbeklædning i Aalborg og Nordjylland

Vi hjælper gerne din virksomhed med finde det helt rette produkt – kontakt os her.